Mükoloogiaühingu kevadlaager 6. - 8.05.2022

TERE!
Mükoloogiaühingu kevadine seenelaager on toimumas 6-8.05.2022 Piusa kandis Setomaal, registreerumine kuni 30.04.2022, võimalusel palun varakult. Seeneretked toimuvad Piusa piirkonnas Setomaal (Võrumaal)- kava seenekohtade täpsema info kohta saadame aprilli lõpus - mai alguses.

Seenelaagri majutus on Piusa Ürgoru puhkekeskuses http://www.puhkemaja.ee/, majutuse hind: kaks ööd inimese kohta koos hommikusöögiga 70 eur, lisaks tellime õhtusöögi kahel õhtul (praad ja magustoit, grupimenüü) 2x15 eur. Registreerumisel  palun täpsustada, mis öödel vajate majutust ja õhtusööki, millal saabute ja lahkute. Palun teatada, kui teil on erisoove õhtusöögi osas (palun täpsustada nt. taimetoitlus jms.) registreerumisel.  Päeval oleme erinevates metsakohtades seeni uurimas ja kogumas, lõunasöök võtta omal kaasa. Ühel õhtul (reedel 6.05) saaksime tellida sauna, kui on rohkem huvilisi, andke teada oma soovist, siis kogume kohapeal selleks raha. Maksmine kohapeal majutuse ja õhtusöökide eest, olemas kaardimakse.

Palun registreeruda seenelaagrisse kuni 30.04.22 lingilt Registreerumisvorm, (võimalusel varakult) või kulli.kalamees-pani@ut.ee või triin.varvas@emu.ee

Kohtumiseni seenelaagris.

 

Kõike head Külli Kalamees

53425101

kulli.kalamees-pani@ut.ee

Triin Varvas

triin.varvas@emu.ee

tel 53482985